Job

På denne side vil der blive vist ledige jobs på Bakkegaard. 

Søg job hos os

Du er altid velkommen til at søge uopfordret ved at kontakte os.

Førstemand i marken til 600 ha
Bakkegaard Svineproduktion, ved Korsør, søger en dygtig Markmand / Førstemand til marken.

600 ha og maskinsamarbejde
Vi driver selv 600 ha og har maskinsamarbejde med nabo om 250 ha. Vi dyrker roer, raps, frø og korn til grisene. Vi udfører alle opgaver selv, og vedligeholder maskinparken, driftsbygninger. Du vil komme til at udføre alle slags opgaver indenfor faget i løbet af sæsonen. Du kan tænke selv og har lyst til at lede de øvrige medarbejdere i sammenarbejde med ejer.

Faglig teknisk indsigt og snilde
Du er faglært landmand, evt. Produktionsleder eller Agrarøkonom. Det er fint hvis du har flair for brug af GPS-udstyr. Hvis du er nyuddannet, er der mulighed for at bruge jobbet som en udviklingsplads, hvor du kan få lov til at prøve ledelse gradvis, med hjælp fra ejer hvis dette ønskes. Du har gode menneskelige egenskaber og har lyst til at være en del af et hold på op til 5 mand i marken i sæsonerne.

Job med udviklingsmuligheder
Afhængig af dine erfaringer som landmand, er der mulighed for gradvis at bygge dit job op. Vi sikrer en god indkøring og mulighed for at deltage i relevant efteruddannelse, Erfa møder m.m. såfremt det har interesse. Der er gode og nye medarbejderfaciliteter. Pauser holdes sammen med de øvrige 7 staldmedarbejdere. Vi har en god omgangstone og gode sociale arrangementer.

Sådan søger du jobbet
Yderligere oplysning om jobbet hos Michael Lundgaard Nielsen, tlf. 2175 4482, eller HR Konsulent Tove Goldbeck Jensen, VKST, tlf. 2011 1802. Ansøgning vedlagt CV, via knappen SØG STILLING, inden den 15. januar. Ønsket jobstart 1. februar, eller når muligt. Samtaler afholdes løbende.

Bakkegaard Svineproduktion
Bakkegaard Svineproduktion ejes af Michael Lundgaard Nielsen. Vi driver 600 ha jord med roer, raps, frø og korn til grisene, og producerer smågrise på 1200 årssøer, hvoraf 8.500 gøres færdig til slagtning. Se mere på vores hjemmeside: BakkegaardSvineproduktion.dk. Ejendommen ligger centralt placeret, tæt ved motorvejen.

Kontakt os for mere information

Du er velkommen til at kontakte Bakkegaard Svineproduktion, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores svineproduktion og landbrug. Vi ser frem til din henvendelse.