Bakkegaard Svineproduktion

Kontakt os for at høre mere

Svineproduktion i Korsør

På Bakkegaard beskæftiger vi os med to dele: Landbrug og svineproduktion i Korsør. Vi har altid haft grise på gården, og vi har mange års erfaring med korrekt sohold i forhold til det danske SPF-systems stramme regler for smittebeskyttelse, sundhedskontrol og transport af grise mellem besætningerne.

På Bakkegaard har vi grise på tre lokationer. Staldene er alle nye eller nyrenoverede med masser af plads, så grisene har gode forhold.

På gården har vi vores sohold, mens vi 12 km væk har vores slagtestald. Derudover har vi en tredje stald til karantæne.

På Bakkegaard svineproduktion har vi gennem tiden udbygget ejendommen med hensyn til både jord og grise. I 2020 øgede vi produktionen til 1.200 søer, og vi har i dag den størrelse på gården, vi gerne vil have.

Vi laver ca. 40.000 smågrise om året bestående af en størrelse på 30 kg, og vi sælger pt. til 5 danske aftagere.

Om Bakkegaard Svineproduktion i Korsør

Bakkegaard Svineproduktion er beliggende lidt uden for Korsør i byen Tjæreby, hvor vi på hjemmeadressen har vores sohold og moderdyr.

Bakkegaard er en familieejendom, som har været i familien i over 50 år. Siden 1966 har vi kørt svineproduktion og landbrug på gården, hvor Michael Lundgaard Nielsen overtog driften af gården efter sin far i 2001.

Fokus på sundhed

Vi sørger altid for at opretholde et godt staldklima for grisene.

Gården har den højeste sundhedsstatus inden for svineproduktion – den såkaldte blå SPF – som står for “Specific Pathogen Free” (fri for specifikke smitstoffer) og fortæller om en svinebesætnings sundhedsstatus.

Kontakt for information om vores svineproduktion og stalde

Du er velkommen til at kontakte Bakkegaard Svineproduktion, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores svineproduktion og landbrug. Vi ser frem til din henvendelse.