Vores stalde med grise i Korsør

Nedenfor kan du læse om grisenes stalde på Bakkegaard i Korsør.

Nye stalde med god plads til alle vores grise

På Bakkegaard har vi grise i Korsør på tre lokationer. Staldene er alle nye eller nyrenoverede med masser af plads, så grisene har gode forhold.

Den første og primære stald er på hjemmeadressen, hvor vi har vores sohold og moderdyr. Her foregår produktion af ca. 40.000 30-kilos grise, hvorefter de bliver sendt videre til den anden stald, vores slagtesvinsstald, som ligger ca. 12 km væk fra gården, eller til en af vores 5 aftagere. Vores tredje stald er en karantænestald, som bruges, når vi køber nye grise. Når der kommer nyt avlsmateriale til svineproduktionen, skal man nemlig være sikker på, at der ikke kommer sygdom ind til den nuværende bestand. 

Vores grise

Siden vi begyndte at holde svineproduktion og landbrug, har vi gennem tiden stille og roligt udbygget ejendommen med hensyn til både jord og grise. I 2020 øgede vi produktionen til 1.200 søer, og vi har i dag den størrelse på gården, vi gerne vil have.

Vi laver ca. 40.000 smågrise om året bestående af en størrelse på 30 kg, og vi sælger pt. til 5 danske aftagere. Gården har den højeste sundhedsstatus inden for svineproduktion, og vores grise er dokumenteret frie for SPF-sygdomme som f.eks. lungesyge, skab og lus. 

Kontakt os for mere information om vores grise i Korsør

Du er velkommen til at kontakte Bakkegaard Svineproduktion, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores svineproduktion og landbrug. Vi ser frem til din henvendelse.