Produktion af svin i Korsør

Nedenfor kan du læse om svineproduktionen på Bakkegaard.

Bakkegaards produktion af svin

På Bakkegaard beskæftiger vi os med to dele: Landbrug og svineproduktion i Korsør. Vi har altid haft grise på gården, og vi har mange års erfaring med korrekt sohold i forhold til det danske SPF-systems stramme regler for smittebeskyttelse, sundhedskontrol og transport af grise mellem besætningerne. 

Siden vi begyndte at holde svineproduktion og landbrug, har vi gennem tiden stille og roligt udbygget ejendommen med hensyn til både jord og grise. I 2020 øgede vi produktionen til 1.200 søer, og vi har i dag den størrelse på gården, vi gerne vil have.

På hjemmeadressen har vi vores sohold. Vi laver ca. 40.000 smågrise om året bestående af en størrelse på 30 kg, og vi sælger pt. til 5 danske aftagere.

Vi har stor fokus på dyrevelfærd, og som en del af SFP-systemet får vi regelmæssigt besøg i forbindelse med sundhedskontrol.

Gården har den højeste sundhedsstatus inden for svineproduktion, og vores grise er dokumenteret frie for SPF-sygdomme som f.eks. lungesyge, skab og lus. 

Kontakt os for mere information om svineprodution

Du er velkommen til at kontakte Bakkegaard Svineproduktion, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores landbrug og produktion af svin i Korsør Vi ser frem til din henvendelse.